Εφαρμογή Πιεζοηλεκτρικής Τεχνολογίας στην Οδοντική και Στοματική Χειρουργική

Ένα ξεχωριστώ σεμινάριο διοργάνωσε η Orphanos Academy σε συνεργασία με την εταιρεία EMS με θέμα την Εφαρμογή Πιεζοηλεκτρικής Τεχνολογίας στην Οδοντική και Στοματική Χειρουργική με ομιλητή τον Δρ. Κλεάνθη Μανωλάκη.
Οι συμμετέχοντες έλαβαν μια πλήρη εικόνα των εφαρμογών της πιεζοηλεκτρικής τεχνολογίας στη σύγχρονη οδοντοφατνιακή χειρουργική, στο θεωρητικό μέρος αναλύθηκαν όλες οι εφαρμογές της πιεζοηλεκτρικής τεχνολογίας στην περιοδοντική χειρουργική, στην εμφυτευματολογία, στην στοματική χειρουργική και την χειρουργική υπερώας.
Στο πρακτικό μέρος οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις πολλές δυνατότητες της πιεζοηλεκτρικής τεχνολογίας σε κεφαλές ζώων, και όπου έκαναν εργασίες εξαγωγής δοντιών, λήψη οστικών μοσχευμάτων και ανοιχτή προσπέλαση στο ιγμόρειο άντρο. Όλες οι εργασίες στο πρακτικό μέρος έγιναν με τις συσκευές PIEZO MASTER SURGERY της Ελβετικής κατασκευάστριας εταιρείας EMS
Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο, την εταιρεία EMS για την παροχή των συσκευών PIEZO MASTER SURGERY καθώς και τον ομιλητή / εκπαιδευτή Δρ. Κλεάνθη Μανωλάκη για την εξαιρετική του παρουσίαση.


Posted

in

by

Tags: